وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


قرمه سبزي با مرغ و غوره

 

مواد لازم:


سبزي قرمه ( پاک کرده و خرد شده )= 500 گرم


سينه مرغ= 1 عدد


پياز داغ= 2 قاشق سوپخوري


روغن= به ميزان لازم


نمک و فلفل و زردچوبه= به ميزان لازم


آب= 4 ليوان


لپه= 100 گرم


غوره = نصف ليوان


آب غوره= نصف ليوان


طرز تهيه:


سبزي را با کمي روغن سرخ کنيد . سينه را از استخوان جدا کرده و به قطعات خورشي يعني تقريبا 2 ×2 خرد کرده و آن را نيز کمي تفت داده و به پياز داغ و سبزي سرخ کرده بيفزاييد . اين مواد را همراه با چهار ليوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه در يک قابلمه در بسته بگذاريد تا مواد بپزد . لپه را ني زجداگانه با دو ليوان آب بجوشانيد و سپس آب آن را خال يکرده و به خورش بيفزاييد . اين خورش براي پخت به يک تا يک ساعت و نيم زمان نياز دارد که بايد در نيم ساعت آخر پخت ، غوره و آب غوره را افزود و ترشي و نمک خورش را اندازه کرد .


نکته :


1ـ بدون غوره نيز مي توان اين خورش را پخت .


2ـ از مرغ با استخوان نيز مي توان بريا پخت اين خورش استفاده کرد .


3 ـ اين غذا مخصوص شهر دامغان است .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: دو شنبه 23 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com